API Nyckel

Har precis öppnat ett konto, gjort ett nytt projekt och gjort några API nycklar. När jag däremot försöker anropa API:et med nycklarna för platsupplag och reseplaneraren 3.1 så får jag "API Key is invalid."

Kommentarer

• Hej Emil,

Förlåt att det tog sån lång tid för att svara. Kolla gärna att du använder rätt nyckel till rätt API och att du inte har någon mellanslag på början eller i slutet av nyckeln.