Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

api nyckel funkar inte

Hej,

jag registrerar mig och skapar en nyckel som man ska göra. Kan inte hitta någon annan dokumentation. När jag har API nyckeln och testar denna så får jag ändå felkod 1002. Vad beror detta på? T.ex. http://testapi.sl.se/api2/LineData.json?key=[key] get 1002 men det är den API nyckel som jag har

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.