API nyckel

Hej
Mitt namn är Ibrahim Al-Hassany och har nyligen startat ett konto hos er.

Skulle vara mycket tacksam om ni kan skicka information till mig om API nycklar, Är dem filar eller bara kontakt kod?

Tack

Kommentarer

• Hej Ibrahim,
    En nyckel kan du hämta när du skapat konto och ett projekt på trafiklab. En guide för detta kan du hitta här: https://trafiklab.se/hur-gor-jag

Själv nyckeln är sedan en sträng om du använder när du anropar det valda API:et