Api key

Hej!
Mitt barnbarn blev rånad, de tog hans mobiltelefon. Vi anmälde hos teleoperatören och polisen och angav telefonnr., IMEI nr. men det hjälpte inte.De rotade telefonen och använder Cyanogen OS,sedan jag upptäckte att går att ta bort IMEI nr. Så min sista möjlighet api key!
Nyligen hittade jag telefonens API KEY: d9irqdrmofw2.
Jag undrar kan ni hjälpa mig? eller ge mig råd?
Mvh,Laszlo

Kommentarer

• Hej Lazlo,
    Det var mycket tråkigt att höra om ditt barnbarns olycka.
    Tyvärr, finns det inget sätt som vi på Trafiklab kan spåra en mobiltelefon via en utlämnad API-nyckel.
    Jag hoppas det löser för Er.