api

jag ser inga api nyckel

• Hej!

För att få en API nyckel skapar du först ett konto. Efter du har skapat ett konto, kan du skapa ett projekt. När du skapar ett projekt kan du välja vilka API:er som du vill använda. Efter du har skapat projektet ser du en lista med alla API:er som ligger i projektet, och kan du hämta en nyckel för varje API.

Beskrivningen finns också här: https://www.trafiklab.se/hur-gor-jag