Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

API fråga

Martin skrev:

Jag har provat den metoden men får följande fel oavsett vad jag försöker.

<faultstring>Service Operation Identification Failure</faultstring> <detail> <errorcode>26110</errorcode>

Kanske skriver jag requesten fel?

Har försökt följande,

https://api.trafiklab.se/sl/realtid/getsite.jso...<min nyckel>

https://api.trafiklab.se/sl/realtid/getsite?sta...<min nyckel>

Martin

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.