Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

API för uppkörningsbokning

Hejsan! Jag undrar om ni har en API kopplad till följande tjänst: https://fp.trafikverket.se/Boka/#/licence
Ni nyttjar dynaiskt genererad HTML för den, så det går inte attkoppla någon app till den.

Kommentarer

  • Hej,

    Vi har tyvärr ingen API för att hämta information om föraroriv, eller för att boka en tid.

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.