API för resklortsdata

Hej,

Finns det möjlighet att ni kan fixa ett API som motsvarar datat man kan se i inloggat läge i "Mitt SL"?
Jag är alltså främst ute efter att få fatt på vad det är som finns laddat på mitt reskort.

Kommentarer

• Hej Basse,
    Jag vet inte om det finns några planer på att ta fram ett sånt API. Jag kopplar in SL i den här tråden så får du ett officiellt svar.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej,
    Det finns inte några planer på att publicera ett sådant API.
  • Det var ju tråkigt.

https://sl.se/api/MySL/GetTravelCardDetails

Det där har funkat bra tills för några veckor sedan, då någon (uttråkad?) på er IT-avdelning fick för sig att implementera något CSRF-ramverk....

Trist att det ska vara så sjukt krångligt att få fatt på hur mycket reskassa man har kvar på sitt kort. Det var bättre förr, då kunde man kolla på sin sl-remsa och räkna antal klipp...
  • Hej Basse,
    Kontakta SL:s kundtjänst om du vill framföra synpunkter och önskemål gällande SL:s biljettsystem. Kontakt sker enklast via sidan https://sl.se/sv/kundservice/
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.