Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

API felmeddelande 1004

Jag gör API anropet:

wget -O - -o /dev/null \
'https://api.sl.se/api2/realtimedepartures.json?key=NYCKEL&siteid=1536'

Så klart med en NYCKEL som funkar förr men numera ger det svar

{
    "Message": "This api is currently not available for keys with priority above 0",
    "StatusCode": 1004
}

Men om jag har förstått det rätt så är väl prio 0 högst, dvs det funkar för ingen?

Hälsningar,
Harald.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.