Användning av GTFS-data

Hej!

Jag är nyfiken på att använda GTFS-data för att utveckla reseplanering som kan drivas lokalt i t.ex. en Nextcloud-installation.
Om jag sedan vill dela med mig av det jag har gjort så vill jag helst inte att varje användare ska behöva ladda ner GTFS-data själv från er.
Därför undrar jag, är det tillåtet att dela data från GTFS-filer från er med tredje part som inte har ingått avtal med er?

Vänliga hälsningar,
Mikael Andersson
Mikael Andersson

Kommentarer

• Hej Mikael,

Det är absolut tillåtet att cacha vår GTFS data och att sprida den vidare.