Anropet verkar plötsligt ha nått max quota fast det endast utförs en gång per dygn

Hej,

Efter att ha kört anrop till URL: https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?key=<nyckel> en gång per dygn i en månad utan bekymmer så fick vi i lördags plötsligt följande fel:

<haf:Error xmlns:haf="hafas_rest_v1" errorCode="API_QUOTA" errorText="quota exceeded for 'xxxxxxxxxxxx' on 'gtfs'"/>

Vi borde vara långt från att nå max quota.
Tacksam för snabb hjälp med detta.

Om det hjälper så slutar vår nyckel med följande: 9debf2534bec

Mvh
Fredrik Boström

Kommentarer

• Hej,

Bifogar skärmdump från trafiklab där frekvensen av anrop för vår API-nyckel framgår.
    /Fredrik

• Hej Frederik,

Gränsen för brons-nivån på denna API går vid 50 anrop per månad, och eftersom att du gör två anrop om dagen har du nått 50 anrop den 25e. Detta kan du åtgärda genom att bara göra ett anrop per dygn, eftersom att vi inte uppdaterar datat mer än 1 gång om dagen. Din nyckel kommer börja funka igen imorgon, eftersom att det är sista dagen i månaden idag.