Ändringar i SL APIn

Hej, jag har kört api.sl.se/api2/realtimedepartures.json?key......=siteid=9305 för att få fram tider för tunnelbanan från Solna Centrum, men plötsligt får jag bara bussarnas avgångstider och inga Metros - vad har ni ändrat?

Kommentarer

• Hej,
    för tillfället fungerar inte dataflödet från tunnelbanans blå linje till webbsystemet. Felsökning pågår.

/Sabina

• Hej,
    Felet åtgärdades i fredags vid 17-tiden.

En server hade bytts ut i tunnelbanesystemet och jobbet som skickar data till webbsystemet hade inte kommit igång. Ny IP-adress gjorde att det även krävdes en brandväggsöppning.