Ändrat svar för SL realtid GetDpsDepartures i JourneyDirection

JourneyDirection har ändrats från att vara en int till en sträng. Dokumentation säger fortfarande int.

Samma gäller även för SiteId & LineNumber, StopAreaNumber är odokumenterat så den är oklar men ska troligtvis vara en int med.

JSON Exempel;

SiteId: "9001",
StopAreaNumber: "0",
TransportMode: "TRAIN",
StopAreaName: "Stockholms central",
LineNumber: "38",
Destination: "Tumba",
TimeTabledDateTime: "2013-12-17T16:23:00",
ExpectedDateTime: "2013-12-17T16:24:18",
DisplayTime: "4 min",
JourneyDirection: "1"

Kommentarer

• Hej Johan!

Jag heter Martin Pring och jobbar som utvecklare på Samtrafiken. Jag börjar involvera mig mer och mer i Trafiklab och kommer besvara frågorna som inkommer till Trafiklab.

Som du nämner har data typen ändrats från en int till en sträng. Jag vet inte varför data typen ändrats men ska undersöka saken och återkommer med svar.

Jag får önska en trevlig jul- och nyårshelg.

Mvh
    /Martin

Team Trafiklab
  • Hej, någon uppdatering på detta?

• Hej Johan!

Tyvärr inget uppdatering på detta i dagsläget. Vi och SL känner till detta och för en dialog.

/Martin

Team Trafiklab
  • Någon uppdatering på detta? Dokumentationen säger en sak och svaret ett annat.

• Hej!

SL jobbar för fullt med sina nya API:er och det är där all fokus ligger just nu. Detta gör tyvärr att dokumentation gällande andra API:er blir lidande.

/Martin

Team Trafiklab
  • Att det jobbas på ett nytt API hjälper inte oss som har det nuvarande i produktion, det här gör det oerhört svårt att jobba med den data som finns tillgänglig då vi inte kan lita på varken dokumentation eller svar från API:et.

• Hej!

Hänvisar till SL Realtidsinformation 3 då SL Realtidsinformation och SL Realtidsinformation 2 ska fasas ut och försvinna inom en snar framtid.