Äldre dokumentation för Realtidsinformation/Störningsinformation

Finns det möjlighet att få tillgång till dokumentation för API:erna avseende Realtidsinformation och Störningsinformation innan lanseringen av V4 skedde, säg innan 2015? Jag försöker få liv i en gammal skylt men får syntaxfel när jag lägger parametrarna på seriellbussen från servern till skylten, sannolikt är det utifrån en syntax baserad på de gamla resultatpresentationerna.
Karl Jöesaar Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Karl,

Tyvärr har vi ingen dokumentation kvar på såna gamla versioner av SL RealtidsInformation API:et. Vad för fel får du?

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Det är en Lantronix Xport jag skickar kommandona till, de svar jag får är främst två:

TIMEOUT INCORRECT_COMMAND CHECKSUM_ERROR STATUS_INVALID
    TIMEOUT INCORRECT_COMMAND MEMORY_FULL REQUESTED_COMMAND_FINISHED

Tyvärr tycks strängarna vara hårdkodade i exe-filen, jag skulle kunna titta exakt på hur strängarna ser ut genom wireshark men så långt har jag inte riktigt kommit än.

Jag uppskattar dock er hjälp så långt, vi har inga förhoppningar att få igång systemet men ack den som ger sig utan att prova. 😉
    Karl Jöesaar