Agera-tavla

Vi har just installerat, i min brf, några Agera-tavlor. Vi är intresserade av att kunna visa t.ex. tidtabeller för spårvagnar i området, eller andra liknande realtidsuppdateringar. Jag förstår att det är en service ni tillhandahåller, finns det möjlighet att diskutera lösningar hos oss?
Dennis Eriksson

Kommentarer

• Hej Dennis,

Trafiklab tillhandahåller bara öppna data i format som är maskinläsbart. Dessa data kan användas till bland annat tjänster som du beskriver. Du bör dock rikta dig till tavlans leverantör för att se om de har möjlighet att visa trafikdata på tavlan, och om de har det, ska du följa deras instruktioner för att använda funktionen.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej igen,

Tack för svar. Leverantör tipsade mig att kontakta producent (Aptus), som tipsade mig om fråga er angående den typen av stöd.
    Dennis Eriksson
  • Hej Dennis,

Som sagt har vi den data som behövs för såna lösningar, och det går för vem som helst att ta ut dessa data från oss utan kostnad. Det är dock antingen leverantören eller Assa Abloy som måste förklara för er hur ni kan välja vad ni visar, de vet kanske hur andra har löst detta.

Det finns två möjligheter:
    - Assa Abloy har utvecklad en "modul" för att visa trafikdata på deras Aptus system, och denna modulen ska installeras och konfigureras
    - Det finns ingen färdig lösning, och ni måste själv skriva en liten plug-in eller webbsida som laddar data från Trafiklab och visar den på tavlan