Access denied for the Developer Key:

Hej
Jag skulle försöka använda de API nycklar som jag registrerat för mitt projekt.
Jag får då som svar att Access denied for developer key.
Jag har även testat att registrera ett nytt projekt och genererat fram en ny nyckel.
Det ger samma resultat. Det är sl realtids api som jag får detta problem med.
Jag vore tacksam för lite hjälp med detta problem.

mvh Stefan Johansson

Kommentarer

• Hej Stefan!
    Tack för att du skriver.
    Kan du testa igen och se om det fungerar nu, i så fall posta de första 2 tecknen i den nyckel du använder?
    Jag upplevde nämligen samma problem i torsdags (6 januari),
    men jag lyckas inte återskapa felet nu.
    Tyvärr kan felet "Access denied for developer key" även visas vid vissa interna problem i vår API-proxy, som inte har att göra med att nyckeln inte är giltig.

/ Lars, Trafiklab

• Hej, jag har testat igen, jag får precis samma fel.

mvh Stefan Johansson

• Kan du mejla mig de första 5 tecknen i den nyckel du använder så ska jag undersöka det närmare.

lars.lofquist@trafiklab.se

/ Lars, Trafiklab

• Hej Stefan!
    Jag fick ditt mejl med din nyckeln, och det fungerar bra för mig med den.
    Jag testade med API-konsolen för att bygga en query:
    http://console.apihq.com/api/sl-realtidsinforma...

Jag kopierade även queryn och klistrade in direkt i Chrome, och även det fungerade bra:
    https://api.trafiklab.se/sl/realtid/GetDepartur......
    (ersätt "ad..." med hela din nyckel så klart.)

Finns problemen kvar för dig?
    Kan det vara så att det bara fungerar ibland?

I så fall måste jag lägga upp en bevakning för att se om vi kan hitta problemet.
    / Lars