Access Denied

Hej!
Jag hade lite problem med access från PHP och HTTPS och skickade förmodligen för många requests när jag testade. Hur länge varar blockeringen.

Med vänlig hälsning,,

Matz

Kommentarer

• Hej!

Vilket API gäller det? och vilken nivå har du (brons,silver,guld) på API'et?

/Martin

Team Trafiklab
  • Hej!

Jag har bara brons. APIet är trafikenjustnu/14448.xml

Med vänlig hälsning,,

Matz

• ...nu är blockeringen hävd.
    Jag kan istället fråga vilken intensitet tillåts under test?
    Jag skickar manuellt och kan omöjligt ha genererat mer än 3-4 request per minut.

/Matz

• Hej!

Gränserna kan man se om man går in på varje API och under dokumentationen.
    Tex om man tittar på API'et SL Realtidsinformation http://www.trafiklab.se/api/sl-realtidsinfo/dok...
    Där kan man se att om man har bronsnivå så kan man göra 10 000 anrop / månaden och 30 anrop / minut.