SL Transport API ger olika svar

Hej, jag använder SL Transport (departures from site) för att få kommande avgångar. När jag kör exempelvis https://transport.integration.sl.se/v1/sites/1002/departures fungerar det ungefär hälften av gångerna, medan resten av gångerna får jag tillbaks avgångar som redan passerat...Vad jag kan se så är det samma problem med andra stationer också, inte bara centralen.

När jag skriver in länken i min webbläsare så får jag olika svar när jag laddar om. Det är som att den ena gången ger kommande avgångar och nästa gång ger tidigare avgångar...

Känner ni till detta?

Ifall det hjälper så bifogar jag 2 olika json svar jag fått från samma anrop. Båda är utfärdade inom 1 minut. Anropen gjordes 3 oktober 17:33.
Frej

Kommentarer

• Hej Frej!

Jag skickar vidare detta till SL så att de kan undersöka varför det blir så-

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Frej,

SL har haft ett incident där databaser på flera noder hade olika info. De är synkade nu och problemet borde vara löst.

Bert på Trafiklab
  • Perfekt tack för svar! Tyckte det var lite märkligt 😀

Mvh Frej

Frej