SL API: PredictionInfo

Hej

Om jag tolkar dokumentation korrekt så ser det inte ut som att PredictionInfo kommer finnas tillgänglig vid frågor mot SL reseplanerar API JourneyDetail, stämmer det? För att få uppdaterad information ser det just nu ut som att jag måste ställa om frågan mot "Trip" istället för att endast hämta uppdaterade tider genom JourneyDetail.

Vidare på PredictionInfo finns det vissa skillnader i representationen på reseplanerare och API:et realtidsinformation.

För SLs reseplanerare finns följande state representerade som en "int":
0 (NORMAL), 1 (LOSTCONTACT), 2 (UNRELIABLE)

För SLs realtidsinformation finns följande state representerade som en "string".
NORMAL, UNRELIABLE, UNKNOWN

* Är det kanske möjligt att representera PredictionInfo på samma sätt via API som finns?
* Är det möjligt att lägga till information om PredictionInfo till JourneyDetail?