Saknar hållplats i GFTS Sweden 2

En av våra användare saknar en hållplats, och jag hittar den inte heller i stops.txt.

Hållplatsen i fråga är Lindö strand i (eller nära?) Norrköping.

Den finns på Östgötatrafikens webbsida, så den verkar ha försvunnit på vägen.
https://www.ostgotatrafiken.se/abborreberg/lindo-strand/?map_visible=true&map_ll=58.607683,16.262326&map_zoom=17
Johan Carlberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.