Res i sthlm-appen?

Hej jag fråga nobina nu säger dom helt plötsligt att det är ni som är ansvariga för appen?
Jag undrar hur man ordnar bevakning?
Leo Koskela Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Leo!

Vad konstigt, vi är ansvarig för datat, API:erna (de använder våra vanliga API:er som alla andra) men vi jobbar inte med appen själv (vi kodar inte den, vi publicerar inte den, ...). På Trafiklabs websida ägs "Res i Sthlm" projektet av "Johan hos Nobina", om det hjälper dig.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Vet ni hur man ställer in bevakning i appen?
    Leo Koskela
  • Hej Leo,

Tyvärr inte. Vi har medvetet och avsiktligt dålig koll på de appar och verktyg som använder sig av det data vi tillhandahåller! Däremot har jag skickat ett personligt meddelande med denna fråga till en kontakt på Nobina som förhoppningvis kan hjälpa till. Jag bad honom svara i den här tråden så att fler kan se svaret!

Hälsningar,
    Jerry på Trafiklab Produktansvarig Trafiklab
  • Hej igen Leo! Har nu fått svar från Nobina som ber dig ställa frågan i deras ärendehanteringssystem så att de dels kan besvara den där, men även få statistik på frågorna!

Du når deras ärendehanteringssystem genom att klicka här

Hälsningar,
    Jerry på Trafiklab Produktansvarig Trafiklab
  • Hej Leo,

Micke från Nobina här. Det vi svarade gällande bevakningar (https://kundo.se/org/res-i-sthlm/d/bevakning-av-resa/) var att vi har haft problem med bevakningar, inte att Trafiklab var inblandat. Det problemet låg hos oss och ska nu vara åtgärdat!

Bevakning av en resa aktiverar du genom att välja "Bevaka resa" längst upp på sidan när du har fått fram ett resultat på din sökning, du måste alltså ha sökt en resa först och sedan aktivera bevakning för den resan.

Hoppas det hjälper annars är du välkommen till vår Kundo för fortsatt hjälp!

Ha en bra kväll!

Mvh
    Micke
  • Det ordnar sig, jag vet nu hur man gör...
    Leo Koskela