Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Närliggande hållplatser ger för få träffar (1 träff med 1 km radie runt en tågstation)

Denna begäran ger en enda träff, vilket inte kan vara rätt då den är centrerad på Sollentuna station:

https://api.sl.se/api2/nearbystopsv2.json?key=xxx&originCoordLat=59.42965534293942&originCoordLong=17.948318515775554&maxNo=10&r=1000

Det finns definitivt fler stationer inom den radien

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.