Massor av hållplatser har försvunnit från GTFS Sverige 2

Hej,

Massor av hållplatser har försvunnit från GTFS Sweden ( https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip ).
Jag tror ungefär två tredjedelar av Skånes hållplatser har försvunnit. Exempel på hållplatser som försvunnit är "Frostavallen" (Höör kommun) och "Gunnesbo centrum" (Lunds kommun).

Kan ni vänligen åtgärda detta snarast? Tack!
David Henningsson

Kommentarer

• Hej David,

Vi kollar på det!

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej David,

Felet har redan åtgärdats tidigare idag. Båda hållplatser i ditt exempel finns i den nuvarande versionen.

740014516,Frostavallen,55.967944,13.517470,
    740017316,Lund Gunnesbo centrum,55.724378,13.158777,