Länka till sökning baserat på StopPlace ID?

Hej, jag undrar om det finns något sätt att från min kod länka till en sökning på resrobot.se, från nuvarande plats till ett specifikt StopPlace-ID? Såg att man kan generera en knapp/länk via hemsidan, men den verkar baseras på hållplatsens namn snarare än dess ID, så det kommer ju fallera för hållplatser vars namn förekommer på flera ställen (ex. "Storgatan").
Magnus

Kommentarer

• Hej Magnus,

Hållplatsnamn i resrobot-sökningar inkluderar även komunnamnet för att undvika att namn krockar. Exemplet nedan visar hur tex Storgatan ser ut i en widget:

<div data-hfs-widget="true" data-hfs-widget-cfg-colorscheme="light" data-hfs-widget-tp="true" data-hfs-widget-tp-autosearch="true" data-hfs-widget-tp-dep="Storgatan (Mölndal kn)" data-hfs-widget-tp-arr="Kyrkogården (Ödeshög kn)"></div>

Du kan få rätt hållplatsnamn automatiskt genom att använda "Resrobot på din sida" funktionen på webbsidan: