Koppla bus stops till busslinjer

Hej, jag använder "https://transport.integration.sl.se/v1/stop-points" för att hämta bus stops och vill även ha vilken busslinje varje hållplats tillhör. Jag ser dock inte hur jag kan koppla ihop API:et för stop-points med API:et för linjerna "https://transport.integration.sl.se/v1/lines?transport_authority_id=1" då de inte har något gemensamt id. Har ni något tips?
Felix