Kan inte lägga till SL API i mitt projekt

Varför kan jag inte välja SLs APIer när jag ska lägga till APIer i mitt projekt?

Jonas Lorander

Kommentarer

• Hej Jonas,

På grund av en förändring på SLs sida går det inte längre att skapa nya API-nycklar. Alla dokumentationssidor för SL har dock uppdaterats med en nyckel som man får använda, så det finns inte något behov av personliga nycklar. Om det finns en sida vi har missat får du gärna länka den, så uppdaterar jag den.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Tack för svar!
    SL Transport och SL Deviations saknar nyckel vad jag kan se.
    Jonas Lorander
  • Hej Jonas,

De två API:er har tagits fram utan key-parameter alls, därför finns key inte med som parameter på dessa sidor. På dokumentationssidorna för nearby stops and stop lookup har vi nu förtydligat key-parametern i parameterlistan. Även för deviations-API:et förtydligade vi detta nu. SL transport har redan med det i den inledande texten.

Hör gärna av dig skulle något mer vara oklart.