Inga svar

Hej Har deviations ändrats den senaste tiden. Det verkar som att jag inte får svar på mina anrop via just deviation APIet...
Stefan Eng

Kommentarer

• Hej Stefan,
    Jag har inte hört om att det är nånting som har ändrats. Har du mer information och ett exempel på anrop som inte fungerar som jag kan ta vidare till SL?

Testade lite själv och när jag anropar alla deviations på https://deviations.integration.sl.se/v1/messages?future=false
    så fungerar det fint. Testade även linjer och även det fungerade https://deviations.integration.sl.se/v1/messages?future=false&line=804&line=805.
    Är det någon av dessa du har problem med? Eller är det sites eller någon annan parameter?

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab
  • Hej Sofie - Tack för hjälpen det var jag själv som hade boxhandskarna på... Sorry att jag störde. Stort tack också för hjälpen med alla andra frågor. Kommer straxt ut med en ny version av STRUL appen där avgångstider finns med. Skall bli spännande....

Om vi inte hör mer innan - ha en härlig sommar!
    Stefan Eng
  • Hej Stefan,
    Vad skönt att det fungerade tillslut och att du lyckats komma vidare. Låter absolut spännande med en ny version av appen!

Fortsatt lycka till och en härlig sommar till dig med!

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab