Flera TransportMode i SL Transport departures

Hej!

Jag har en fråga angående /sites/{id}/departures.

Låt oss säga att jag undrar över aktuella avgångar från ett visst siteid, men vill se både bussar och tunnelbana. I förra API:et kunde jag specificera med &metros=true&buses=true

I det nya API:et anges "transportModeEnum" som METRO eller BUS.Genom att anropa t.ex. https://transport.integration.sl.se/v1/sites/1002/departures?transport=BUS så ser jag aktuella bussavgångar, och samma fungerar för METRO. Men om jag vill göra ett anrop som inkluderar både BUS och METRO, hur gör jag då?

MVH
Nisse

Nisse Nilsson