Felaktigt antal stopLocations i Närliggande hållplatser 2

Vid uppslag för ex. http://api.sl.se/api2/nearbystopsv2.json?key=xxxx&originCoordLat=59.298233&originCoordLong=17.99751&type=S&maxNo=10  får man felaktigt antal stopLocations

Mao med maxNo:10 så får man 3st resultat
Väljer man maxNo:20 får man 9st resultat
Väljer man maxNo:30 får man 13st resultat

Mvh

Kommentarer

• Ännu märkligare exempel för Slussen http://api.sl.se/api2/nearbystopsv2.json?key=xxxx&originCoordLat=59.320284&originCoordLong=18.07186&type=S&maxNo=25
    Med maxNo:25 får man 2 resultat och med maxNo:30 får man 3 resultat
    I v1 med default MaxResults får man 10.

• Hej
    Vi skickar frågan vidare till förvaltaren av detta api och återkommer med ett svar när vi vet något mer. Jag kan hålla med om att svaren som ges inte följer någon bra logik.
  • Hej,
    Detta är felanmält till systemleverantören.