Ett leg I SL travelplanner har felaktig product

Hej, märkte nyss ett problem i SL Route-Planner v3.1. Problemet uppstod när jag sökte en resa från Slussen till T-Centralen. Tunnelbana mot Ropsten med avgång 15:06 från Slussen har en felaktig product i sig.

Använd denna URL:
https://journeyplanner.integration.sl.se/v1/TravelplannerV3_1/trip.json?key=<API_KEY>&originExtId=300109192&destExtId=300101002&Date=2024-09-16&Time=15:06&numB=0&numF=1
Trip[0].LegList.Leg[0].Product ser ut såhär:
name: UUU,
num: 28942,
line: null,
catOut: null,
catIn: UUU,
catCode: 0,
catOutS: UUU,
catOutL: null,
operatorCode: null,
operator: null,
admin: ""

Ifall det hjälper, så är JourneyDetailRef för detta leg 1|93583|0|74|16092024

Någon aning om vad som orsakar detta? Vad jag kan se så ser resten av detta leg korrekt ut.

Mvh Frej
Frej

Kommentarer

• Hej Frej,
    Jag lyckas inte återskapa problemet så det verkar som att SL har upptäckt det och fixat det redan. Men jag har skickat en fråga dit och uppdaterar dig om jag får mer information.

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab
  • Hej igen,
    Problemet uppstår ibland när det finns extrainsatta turer. Så produkten UUU menar alltså på en sån extrainsatt tur. Någon gång i framtiden(obestämt) kommer detta problem att lösas vid en större uppdatering av Reseplaneraren.

Hoppas det hjälpte!