Buggar i Api Realtidsinformation 3

Hej, jag tror mig ha funnit en del buggar i ert Api (SL Realtidsinformation 3), hoppas ni har möjlighet att kika på dessa vid tillfälle, bifogat finns skärmdumpar av en del skumma json-svar jag ibland får från api:et...

1. bug_1.png

anrop med SiteId 9168 (Globen) ger ibland svar med t-bana linjenummer 18, fel...ska vara 19.

1. bug_2.png

anrop med SiteId 9001 (T-centralen) ger i enstaka fall JourneyDirection=0 i svar, verkar vara med avgångar destination Tekn. Högskolan.

1. bug_3a.png & bug_3b.png

anrop med SiteId 9160 (Hagsätra) ger ibland märkliga svar i form av JourneyDirection=0, Destination och SafeDestinationName t.ex. "Alvik 1 Alvik" samt dubbletter? av avgångar (där endast DepartureGroupId skiljer sig åt, Exakt samma DisplayTime, verkar skumt)

1. bug_4.png

DepartureGroupId med nr 3 eller 4. Enligt dokumentation ska den vara densamma som JourneyDirection, dvs 1 eller 2, men bevisligen stämmer inte detta. Kanske bara fel i dokumentationen?

Från dokumentationen:

##DepartureGroupId: Gruppering av metroavgångar per fysisk färdriktningsskylt på en plattform. T.ex. grön linje vid tcentralen har två riktningar. Denna parameter kommer ha 1 eller 2 för de olika riktningarna. Samma för röd och blå.

Till sist ett önskemål: Lägg gärna till en sorteringsordning (SortOrder) som ger en prio-ordning på vilken avgång som ligger närmast i tiden. I dagsläget kan svaret från api:et ge en avgång med 14 min kvar, före en avgång som har 4 min kvar. Se bifogat bild "no_sort_order". Det finns inget bra sätt att sortera i dagsläget utan att gå in och läsa av strängen DisplayTime. Alternativet är att garantera att svaret ges i korrekt ordning alltid.

Mvh,
Jörgen

Bifogade filer: