Är det möjligt att köra en lokal installation av Trafiklab, inklusive API

Är det möjligt att köra en lokal installation av Trafiklab, inklusive API, liknande OpenStreetMap? Finns det en möjlighet att installera en komplett version av Trafiklab lokalt för att hantera API-förfrågningar internt.
Vi just nu inte vet hur många förfrågningar som kommer att göras?
Meron

Kommentarer

• Hej Meron,

Det går inte att köra Trafiklab lokalt, då Trafiklab bara är platformen för dokumentation och nyckelhantering i de olika API:er som är samlade här.

Vilken data behöver ni, eller vilken API vill ni använda? För tex reseplanering eller stolptidstabeller finns det lösningar som man kan köra lokalt.

Om ni kan beskriva användningsfallet så kan vi även hjälpa till med att uppskatta antalet anrop, eller ange hur man kan minska antalet API-anrop.