API i Powerpoint

Skulle det vara möjligt att lägga Departure from site-API:n och få upp realtidsinformation i en powerpointpresentation. Och skulle denna data i så fall kunna uppdateras i realtid?
David

Kommentarer

• Hej!

Detta är nog möjligt men helt upp till användaren. Man behöver troligen använda sig av Macros, eller ta fram en webbsida som man sen inkluderar i presentationen genom powerpoints funktion för detta (web viewer).