aggregated routes

hej, gtfs qgis plugin har slutat samla alla aggregated routes som linjer sen kanske april.  Jag behöver de!
devon reid

Kommentarer

• Hej Devon,
    Det är inte vi på Trafiklab som tillhandahåller Gtfs Qgis Plugin så kan tyvärr inte hjälpa dig med hur den samlar data. Men om det är något fel i datat själv så skulle jag behöva lite mer info om vilket dataset/api du använder dig av och exakt vad som skiljer sig från ditt förväntade resultat.

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab
  • Hej!
    Jag laddade ner sl static data och med det kom inte tabellen som (denna plugin) använder med att beräkna ”frequency” eller hur många gånger bussar har stoppat på en bussplats.
    Denna frequency ligger på geojson lagret ”aggregated routes” när man kör plugin.
    Har ni ändrat kanske hur data kommer ut, strukturen av det sen april?  Nu testar jag april data och fungerar det fint och bra.
    Tackar
    devon reid
  • Hej hej,
    Jag gissar att det är GTFS Regional vi pratar om då. Tyvärr känner jag inte till hur qgis fungerar och aggregated routes är något som är uträknat i pluginet och inget som jag har tillgång till och kan kolla upp.

Datat borde dock komma från vår stop_times.txt fil men jag har kollat och vi har inte ändrat något hos oss i datastrukturen vad jag känner till. Jag har även jämfört storleken på dataseten och de är ungefär lika stor både i april som idag plus att jag kikade inne i stop_times.txt som innehåller massa data och i samma struktur som tidigare.

Du kanske kan försöka kontakta de som tillhandahåller Gtfs Qgis pluginet som du använder? De borde lättare kunna kolla upp vad som kan vara orsaken.

Mvh
    Sofie

Sofie på Trafiklab